Comma, mode voor moderne vrouwen

Comma staat voor gedetailleerde mode voor moderne vrouwen die graag iets speciaals willen als het gaat om kleding en accessoires.  Het Duitse kledingmerk heeft in haar collectie mode-items voor elke gelegenheid, van makkelijk draagbare vrijetijdskleding tot zakelijk chique. Comma weet aan welke voorwaarden trendy damesmode moet voldoen. De inspiratie om telkens stijlvolle en opwindende ontwerpen te creëren komt voort uit een constante betrokkenheid bij de internationale modebepalende trends. Naast kleding en accessoires heeft het Comma fashionlabel een eigen mode& lifestyle magazine die elk seizoen uitkomt. Met hun collecties richt Comma damesmode zich op de zelfstandige veeleisende vrouw die oog heeft voor afwerking en detail.  Modebepalende trends als inspiratie 

De inspiratie die aan de basis ligt van de verschillende Comma collecties komt voort uit internationale trends die op dat moment  modebepalend zijn. De samenstelling van het ontwerpteam bestaat eveneens uit een internationaal  gemêleerd  gezelschap met veel ervaring en ruime modekennis. Dit zie je terug in de stijlvolle en unieke creaties gemaakt van materialen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die Comma aan al haar kleding stelt.  Of het nu sportief, casual of chique kleding betreft met de kleding van Comma kan je voor de dag komen.


Comma, duurzaam is vanzelfsprekend

Alhoewel Comma Fashion zich niet als duurzaam kledingmerk profileert is het weldegelijk een kledingmerk die duurzaamheid belangrijk vindt. Comma vindt  het namelijk vanzelfsprekend dat hun kleding gemaakt is van duurzame grondstoffen. Ze zijn zich bewust van de noodzaak van goede arbeidsvoorwaarden voor de arbeiders en een milieubewuste teelt en productie.

 

 terug